Οι νέες εικόνες του Train to Busan 2 θα σας κάνουν να ανυπομονείτε - "Θα είναι μεγαλύτερη ταινία από την πρώτη"

Ο σκηνοθέτης μιλάει για το απόλυτο sequel
24 Μαρτίου 2020 08:24
Οι νέες εικόνες του Train to Busan 2 θα σας κάνουν να ανυπομονείτε - "Θα είναι μεγαλύτερη ταινία από την πρώτη"

Το Train to Busan όταν κυκλοφόρησε το 2016 είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και πλέον θεωρείται μία από τις καλύτερες ζόμπι ταινίες της εποχής μας. Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό πως ο σκηνοθέτης, Yeon Sang-ho ετοιμάζει ήδη το sequel με ονομασία Peninsula, αλλά μέχρι πρότινος δεν είχαμε μάθει πολλές λεπτομέρειες.

Πλέον, όμως, αυτό έρχεται να αλλάξει μιας και ο Yeon έδωσε συνέντευξη στο Screen Daily και μιλάει για το πολυπόθητο sequel. Όπως μαθαίνουμε, το Peninsula θα λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία, αλλά δε θα συνεχίσει την ιστορία του πρώτου, ούτε θα είναι οι ίδιοι χαρακτήρες. Η Κυβέρνηση έχει αποδεκατιστεί μετά την επιδημία ζόμπι στην Κορέα και δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τα γεωγραφικές τοποθεσίες,  γι' αυτό και η ταινία ονομάζεται «Peninsula».

Μια σημαντική διαφορά, όπως μεταφέρει, ανάμεσα στις δύο ταινίες, δεν είναι μόνο η ιστορία. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κλίμακα του νέου φιλμ με τον Yeon να είχε πολλές ιδέες, οι οποίες βοήθησαν σε μια μεγαλύτερη συνολικά ταινία. Η κλίμακα του Peninsula «δε μπορεί να συγκριθεί με αυτή του Train to Busan». Η πρώτη ταινία ήταν μια υψηλής αισθητικής ταινία που γυρίστηκε σε «στενούς χώρους». Το δεύτερο κεφάλαιο είναι τεράστιο και μας αφήνει να «κινηθούμε» όπως θέλουμε.

Ωστόσο, εκτός από τις παραπάνω νέες πληροφορίες, δημοσιεύτηκαν και τρεις νέες φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το Peninsula πρόκειται να καταφθάσει τον Αύγουστο στους κινηματογράφους. Δυστυχώς, δεν ξέρουμε συγκεκριμένη ημερομηνία για την Ελλάδα.