Η καραντίνα για τον κορωνοϊό φέρνει το ‘The Lovebirds’ απευθείας στο Netflix

Η σπαρταριστή κωμωδία με τους Kumail Nanjiani και Issa Rae βρήκε αλλού σπίτι!
23 Μαρτίου 2020 22:00
Η καραντίνα για τον κορωνοϊό φέρνει το ‘The Lovebirds’ απευθείας στο Netflix

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, η ρομαντική κωμωδία The Lovebirds του Michael Showalter (Hello, My Name is Doris, The Big Sick) που θα έκανε πρεμιέρα στις 3 Απριλίου, τελικά θα προβληθεί στο Netflix ύστερα από το κλείσιμο των σινεμά για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Το σενάριο του φιλμ υπογράφουν οι Aaron Abrams (The Go-Getters), Brendan Gall (Blindspot) και ο Martin Gero, ενώ εδώ πρωταγωνιστούν οι Kumail Nanjiani (The Big Sick) και την Issa Rae (Insecure).

Οι δύο ηθοποιοί ερμηνεύουν, όπως άλλωστε γίνεται κατανοητό και από τον τίτλο του έργου, ένα νέο ζευγάρι που αντιμετωπίζει μία κρίση στη σχέση τους και παράλληλα μπλέκουν σε μία πολύπλοκη υπόθεση μυστηρίου όπου εντούτοις οι επεισοδιακές καταστάσεις δίνουν και παίρνουν! Όσο οξύμωρο και αν φαντάζει, τους δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία για να βελτιώσουν την επικοινωνία τους αλλά ένα είναι σίγουρο: αναμένεται να περάσουν διά πυρός και σιδήρου με τον πιο ανατρεπτικά αστείο τρόπο!

Παίζουν επίσης οι: Paul Sparks (House of Cards), Anna Camp (Pitch Perfect trilogy), Kyle Bornheimer (Marriage Story), Moses Storm, και η Betsy Borrego.

Προς το παρόν, το Netflix δεν έχει οριστεί ημερομηνία πρεμιέρας για το The Lovebirds. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: