Στο ‘Trolls World Tour’ οι Anna Kendrick και Justin Timberlake τα δίνουν όλα στη σκηνή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για μπείτε όλοι στον ρυθμό μαζί με την παλιοπαρέα των Trolls!
20 Μαρτίου 2020 18:49
Στο ‘Trolls World Tour’ οι Anna Kendrick και Justin Timberlake τα δίνουν όλα στη σκηνή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το project κινουμένων σχεδίων Trolls World Tour της DreamWorks Animation, το 2ο κινηματογραφικό κεφάλαιο της αντίστοιχης ταινίας του 2016, με σκηνοθέτες τους Walt Dohrn και David P. Smith, και σεναριογράφους τους Jonathan Aibel και Glenn Berger.

Το κύριο cast αποτελείται από τους: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Rachel Bloom, James Corden, Jamie Dornan, Kelly Clarkson, Ozzy Osbourne, και του βραβευμένου από την Ακαδημία, Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri).

Το έργο διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια ύστερα από ό,τι συνέβη στο πρώτο φιλμ. Η ‘Poppy’ (Kendrick) και ο ‘Branch’ (Timberlake) πληροφορούνται κατά τύχη ότι είναι μέλη μίας από τις έξι ξεχωριστές φυλές Trolls που κατοικούν σε διάφορους τόπους και έχουν κατά προτίμηση και από ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Pop, Funk, Classical, Techno, Country και Rock. Επιστρατεύονται λοιπόν, σε μία συναρπαστική αποστολή, όταν η εκπρόσωπος του hard-rock, ‘Queen Barb’ (Bloom), μαζί με τον πατέρα της, ‘King Thrash’ (Osbourne), αποφασίσουν να κάνουν οποιοδήποτε άλλο τραγούδι να πάψει να ηχεί, ώστε να κυριαρχήσουν μόνο οι δικές τους μελωδίες. Οι ήρωες λοιπόν, ενώνονται για να σταματήσουν το εν λόγω σχέδιο και να μαζέψουν όλα τα Trolls ώστε να εξασφαλίσουν ότι κάθε άκουσμα θα εξακολουθήσει να υπάρχει.

Το Trolls World Tour θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 10 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: