Στο ‘Peter Rabbit 2: The Runaway’ ο περίφημος λαγός είναι έτοιμος για 2ο γύρο σκανταλιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι, θέλοντας και μη, μαζί μ’ αυτόν ακολουθούν οι δικοί του
11 Μαρτίου 2020 17:23
Στο ‘Peter Rabbit 2: The Runaway’ ο περίφημος λαγός είναι έτοιμος για 2ο γύρο σκανταλιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο trailer για την live-action ταινία Peter Rabbit 2: The Runaway του Will Gluck, το 2ο φιλμ πάνω στον ομώνυμο χαριτωμένο λαγό που έπλασε ως φιγούρα η Beatrix Potter και που γνωρίσαμε στην πιο ζωντανή του version μέσω του James Corden που του δίνει την φωνή του.

Η αχτύπητη κομπανία που ξέρουμε επιστρέφει δυναμικά, με τους ‘Bea’(Rose Byrne), ‘Thomas’ (Domhnall Gleeson), και τα ζωάκια τους να έχουν φτιάξει την δική τους οικογένεια, μα ο ‘Peter’ παρά την πρόθεσή του να περιορίσει κάπως τις αταξίες του, μοιάζει να κωλύεται. Κάποτε ενώ κάνει μία βόλτα στον κήπο του έρχεται η διάθεση για ένα απίθανο ταξίδι όπου δεν νιώθει πια την ανάγκη να καταπιέσει την τάση του προς τις σκανταλιές γιατί συναντά νέους γνώριμους που παίρνουν πολύ  ανάλαφρα κάτι τέτοιο! Εντούτοις, οι οικείοι του μπαίνουν σε μπλεξίματα όταν ξεκινούν να τον ψάχνουν, και ο ‘Peter’ πρέπει να επιλέξει πια τί λαγός θέλει εν τέλει να είναι.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Margot Robbie, Elizabeth Debicki και ο υποψήφιος για Emmy, David Oyelowo.

Το New Peter Rabbit 2: The Runaway έχει οριστεί να προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Η.Π.Α. στις 7 Αυγούστου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: