Blumhouse και Universal Pictures βρίσκονται σε συζητήσεις για μια νέα Dracula ταινία

Αναθεωρεί η Universal
11 Μαρτίου 2020 09:02
Blumhouse και Universal Pictures βρίσκονται σε συζητήσεις για μια νέα Dracula ταινία

Μετά το The Invisible Man από την Universal Pictures, το οποίο δεν τα πήγε και τόσο καλά στο box office, φαίνεται πως θα δούμε και μια ολοκαίνουργια Dracula ταινία. Συγκεκριμένα, διάφορες αναφορές κάνουν λόγω πως η εταιρία σε συνεργασία με τον Destroyer Karyn Kusama και τον Jason Blum της Blumhouse Productions συζητούν για να επαναφέρουν τον αγαπητό «κακό» στις αίθουσες.

Όπως αναφέρει το THR, η όχι και τόσο καλή πορεία του The Invisible Man στο Box Office έκανε την Universal να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Αυτή τη φορά, σκέφτεται να κυκλοφορήσει νέες ταινίες που θα είναι μεμονωμένες και με μικρότερο budget. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε δεν είναι η πρώτη φορά που η Universal «χάνει το στοίχημα», αφού ούτε το The Mummy του 2017 με τον Tom Cruise πήγε πολύ καλά παγκοσμίως.

Να σημειωθεί κάπου εδώ πως δεν είναι ακόμη τίποτα επίσημο, αλλά από μια άλλη ματιά η Universal δεν είναι έτοιμη να αφήσει έναν από τους πιο εικονικούς χαρακτήρες να της… «ξεφύγει».

Αν τελικά κλείσει η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών, οι πηγές αναφέρουν πως το νέο Dracula θα λαμβάνει χώρα σε μοντέρνα εποχή με το σενάριο να υπογράφουν οι Matt Manfredi και Phil Hay, οι οποίοι έχουν δουλέψει αρκετές φορές στο παρελθόν με τον Kasuma.