Στο ‘Seven Stages to Achieve Eternal Bliss’ κάποιοι θέλουν πολύ να βρεθούν εν τόπω χλοερώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί κι αν ένα ζευγάρι πασχίζει να τους βγάλει αυτήν την ιδέα που τους έβαλε ο Waititi;
10 Μαρτίου 2020 17:53
Στο ‘Seven Stages to Achieve Eternal Bliss’ κάποιοι θέλουν πολύ να βρεθούν εν τόπω χλοερώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε clip για την μαύρη κωμωδία Seven Stages to Achieve Eternal Bliss του Vivieno Caldinelli, με τους Christopher Hewitson και Clayton Hewitson να έχουν επιμεληθεί τους διαλόγους ενώ εδώ πρωταγωνιστούν οι Taika Waititi, Rhea Seehorn, Kate Micucci, και ο Sam Huntington.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι (Micucci, Huntington) από επαρχία, που έχει βρει την ιδανική κατοικία στην πόλη. Ωστόσο εν προκειμένω, προκύπτει ένα ζήτημα καθόλου αμελητέας ποσότητας: το σπίτι τους συνιστά κάτι σαν σημείο συγκέντρωσης για τους ακολούθους μίας αίρεσης που θέλουν εκεί να αυτοκτονήσουν. Μετά την αυτοχειρία του επικεφαλής τους (Waititi) ο οποίος αφαίρεσε την ζωή του στην μπανιέρα, πολλοί από τους οπαδούς του επιθυμούν να τον μιμηθούν. Οι νέοι ένοικοι είναι πια μπερδεμένοι και σοκαρισμένοι μπροστά σε μία αδιέξοδη κατάσταση: χωρίς να μπορούν να μετακομίσουν κάπου αλλού και με πιο ακριβό ενοίκιο, τώρα πια υποχρεώνονται να μεταπείσουν όσους καταφτάνουν στην πόρτα τους να μην επιδιώξουν τον θάνατο τόσο πρόωρα.

Στο Seven Stages to Achieve Eternal Bliss παίζουν επιπλέον οι: Matt Jones, Mark McKinney, Brian Posehn, Dan Harmon, Mindy Sterling, Josh Brener, Maria Bamford, Ryan Simpkins και η Lilan Bowden.