Στο θρίλερ ‘The Platform’ γεννιέται μία από τις χειρότερες κοινωνικές δυστοπίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτι ασύλληπτα σκοτεινό καταφτάνει στο Netflix μέσα σε στενά κελιά
06 Μαρτίου 2020 20:18
Στο θρίλερ ‘The Platform’ γεννιέται μία από τις χειρότερες κοινωνικές δυστοπίες (ΒΙΝΤΕΟ)

To Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το ισπανόφωνο δυστοπικό θρίλερ The Platform (El Hoyo) του Galder Gaztelu-Urrutia που προβλήθηκε στην κατηγορία ‘Midnight Madness’ στο περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο.

Το φιλμ αφορά έναν πολίτη που ζει σε μία μεταποκαλυπτική version της πραγματικότητας, σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Ο ήρωας και άλλοι άνθρωποι είναι παγιδευμένοι σε μία κτηνώδη φυλακή με κατακόρυφα στοιβαγμένα κελιά. Κάθε μέρα μέσα σε έναν ανελκυστήρα φαγητού περνούν από μπροστά τους κάθε λογής φαγώσιμα που έχουν ως τελικό τους προορισμό άτομα των υψηλότερων επιπέδων, αφήνοντας εντούτοις τους πιο πεινασμένους να λιμοκτονούν ενώ εντός τους μεγαλώνει η λαχτάρα για ανατροπή.

Το σενάριό της κινηματογραφικής αυτής μυθοπλασίας επεξεργάστηκαν οι David Desola και Pedro Rivero. Εδώ του cast ηγούνται οι Ivan Massague, Antonia San Juan, Zorion Eguileor, Emilio Buale και η Alexandra Masangkay.

Το The Platform έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 20 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: