Στο ‘Proxima’ η Eva Green ετοιμάζεται για ένα ταξίδι στο διάστημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί όμως να υπομείνει την απουσία της κόρης της;
06 Μαρτίου 2020 19:30
Στο ‘Proxima’ η Eva Green ετοιμάζεται για ένα ταξίδι στο διάστημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το διαστημικό θρίλερ-δράμα Proxima της Alice Winocour η οποία έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Jean-Stéphane Bron, ενώ εν προκειμένω του επιτελείου των ηθοποιών ηγείται η Eva Green (Penny Dreadful, Kingdom of Heaven).

Το έργο αφορά την ‘Sarah’ (Green), μία Γαλλίδα αστροναύτη η οποία συμμετέχει σε μία ειδική εκπαίδευση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, στην Κολωνία. Θα είναι η μοναδική γυναίκα που θα λάβει μέρος σε ένα ρηξικέλευθο διαστημικό εγχείρημα, το “Proxima”. Η ηρωίδα μένει μαζί με την 7χρονη κόρη της, ‘Stella’ (Zélie Boulant). Η μητέρα αυτή νιώθει τύψεις που δεν δύναται να περάσει περισσότερο χρόνο με το παιδί της. Παρόλαυτα, η αδυναμία που έχει στο κοριτσάκι την φέρνει αντιμέτωπη με προσκόμματα στο χώρο εργασίας της. Ορίζεται και επίσημα η ομάδα που θα είναι σε αυτήν την αποστολή διάρκειας ενός χρόνου, και η ‘Sarah’ πρέπει να προβεί σε μία κρίσιμη επιλογή που οπωσδήποτε θα επηρεάσει τους δεσμούς της με την μικρούλα της.

Στο Proxima εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Matt Dillon, Sandra Hüller, Lars Eidinger, Jan Oliver Schroeder, Nancy Tate και ο Vitaly Jay.