Στο ‘A Quiet Place Part II’ ένας απρόβλεπτος κίνδυνος διακόπτει τη σιωπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρέξτε να σωθείτε δίχως να βγάλετε άχνα!
05 Μαρτίου 2020 17:56
Στο ‘A Quiet Place Part II’ ένας απρόβλεπτος κίνδυνος διακόπτει τη σιωπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Paramount Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο clip για το μεταποκαλυπτικό θρίλερ τρόμου A Quiet Place: Part II του John Krasinski, την κινηματογραφική συνέχεια του ομώνυμου blockbuster του 2018 που σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ εισπράξεων στα $213.3 εκατομμύρια.

Η πλοκή εστιάζει στην επαύριο των γεγονότων της πρωτότυπης ταινίας, με την οικογένεια ‘Abbott’ να εξακολουθεί να ζει μέσα στη νεκρική σιγή και στον τρόμο του έξω κόσμου παλεύοντας καθημερινά για την επιβίωσή της. Υποχρεωμένοι εκ των συνθηκών να αφήσουν το σπίτι τους, βαδίζουν προς άγνωστη κατεύθυνση και αντιλαμβάνονται ότι τα τέρατα που κυνηγούν το θήραμά τους με βάση τον παραμικρό ήχο δεν είναι τελικά η μόνη απειλή…

Ο παραπάνω δημιουργός επιμελήθηκε εδώ και το σενάριο μαζί με τους Bryan Woods και Scott Beck. Δίπλα του φυσικά και σε αυτό το project είναι η αληθινή του σύντροφος, Emily Blunt η οποία και πρωταγωνιστεί επίσης στο φρέσκο sequel.

Το cast συμπληρώνουν οι: Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cillian Murphy και ο Djimon Hounsou, ενώ σε flash back ίσως δούμε και τον ίδιο τον Krasinski.

Το A Quiet Place: Part II καταφτάνει στις Η.Π.Α. στις 20 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό απόσπασμα.