Στο ‘The Jesus Rolls’ ο Jesus Quintana του ‘Big Lebowski’ έχει πάλι κακά ξεμπερδέματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιες κακές συνήθειες δύσκολα πεθαίνουν!
03 Μαρτίου 2020 15:00
Στο ‘The Jesus Rolls’ ο Jesus Quintana του ‘Big Lebowski’ έχει πάλι κακά ξεμπερδέματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το αστυνομικό φιλμ The Jesus Rolls το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο John Turturro επανερχόμενος και ως ο ‘Jesus Quintana’, όπως τον είδαμε και στο The Big Lebowski (1998) των αδερφών Joel και Ethan Coen.

Βασικός δρώντας φυσικά είναι ο παραπάνω ήρωας, ασυναγώνιστος στο bowling και στις απάτες. Αν και οι αδερφοί Coen είχαν πει ότι δεν θα γύριζαν άλλη ταινία για τον κόσμο του ‘Μεγάλου Lebowski’, ο John Turturro εντούτοις ήθελε να το κάνει. Επομένως, πήρε την άδειά τους για να αφιερώσει στην εν λόγω φυσιογνωμία μία solo μυθοπλασία η οποία λειτουργεί και ως remake του Going Places (1974) του Bertrand Blier.

Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε υποστηρίξει μάλιστα πριν δοθεί το πράσινο φως για το όλο εγχείρημα: «Είναι μία πολύ καλή περίοδος να βγει ένα παραβατικό φιλμ για την ανοησία των ανδρών που προσπαθούν και αποτυγχάνουν και πάλι προσπαθούν καλύτερα να καταλάβουν και να εμβαθύνουν στο μυστήριο των γυναικών. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Screen Media και να φέρω την δουλειά μας αυτήν και τον χαρακτήρα του ‘Jesus’ στο αμερικανικό κοινό!».

Η υπόθεση αφορά λοιπόν, τον ‘Jesus Quintana’ (Turturro) ο οποίος εκτίει την ποινή του στη φυλακή και λόγω καλής διαγωγής ελευθερώνεται νωρίτερα. Συναντά πάλι τον κολλητό του, ‘Petey’ (Bobby Cannavale). Χωρίς να έχουν αποβάλλει την τάση τους να προσελκύουν και να προκαλούν μπελάδες, δημιουργούν ένα χάος, αρχίζοντας από την κλοπή ενός αυτοκινήτου και οργώνουν τους δρόμους με το να πάνε γυρεύοντας φυσικά για πολλές άλλες αναποδιές, ώσπου ο ζόρικος ιδιοκτήτης (Jon Hamm) του αμαξιού τους εντοπίζει και τραυματίζει με όπλο τον ‘Petey’. Κατορθώνουν να αποδράσουν με την γενναία και όμορφη κομμώτρια ‘Marie’ (Audrey Tautou) να τους διευκολύνει, αλλά παραμένουν επιρρεπείς στα μπλεξίματα.

Το cast συγκροτούν ακόμη οι: Michael Badalucco, Sônia Braga, Susan Sarandon, Christopher Walken, Pete Davidson, J. B. Smoove και ο Nicolás Riera.

Το The Jesus Rolls θα διανεμηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 20 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: