Στο ‘Nina Wu’ μία ηθοποιός “σπάει” μπροστά στη βία που υπομένει στον χώρο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Για εκείνη πλέον είναι άθλος το να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την παραίσθηση
25 Φεβρουαρίου 2020 19:32
Στο ‘Nina Wu’ μία ηθοποιός “σπάει” μπροστά στη βία που υπομένει στον χώρο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ Nina Wu που προβλήθηκε στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών στην κατηγορία «Ένα Κάποιο Βλέμμα», και απηχεί ζητήματα τα οποία αφορούν την άδικη αντιμετώπιση της γυναίκας και στον χώρο του θεάματος ειδικά μετά την εξάπλωση του κινήματος MeToo.

Η Ke-Xi Wu κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας και πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία εν μέρει αυτοβιογραφική, η οποία και πραγματεύεται το παραπάνω θέμα. Υποδύεται μία φιλόδοξη εκπρόσωπο της υποκριτικής, την ‘Nina Wu’ η οποία επιζητούσε μία ευκαιρία και αυτή της προσφέρεται μέσα από τη συμμετοχή της σε ένα κατασκοπευτικό θρίλερ της δεκαετίας του 1960. Ο ρόλος της αυτός όμως προϋποθέτει το να γυρίσει κάποιες πολύ τολμηρές σκηνές ενώ θα είναι γυμνή, κάτι που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο για εκείνη και πολύ αμήχανο δεδομένων και των αλλεπάλληλων ταπεινώσεων που υφίσταται από τον σκηνοθέτη του φιλμ. Και καθώς όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη ερμηνεία μπορεί να εγγυηθεί την εκτόξευση της καριέρας της, η ψυχολογική ισορροπία της ηρωίδας κλονίζεται κάτω από το βάρος των ασφυκτικών πιέσεων που δέχεται. Κάποια στιγμή χρειάζεται να επιστρέψει έκτακτα στο πατρικό της λόγω μίας επείγουσας κατάστασης. Εκεί η ‘Nina’ αρχίζει να βυθίζεται στην παράνοια αφού νομίζει ότι βλέπει μία μυστηριώδη γυναίκα να την κυνηγάει και να της επιτίθεται. Και ενώ πασχίζει να φέρει στο μυαλό της πιο χαρούμενες στιγμές, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ενδόμυχά της μία ανάμνηση που την έχει απωθήσει πολύ βαθιά.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Yu-Hua Sung, Yu-Chiao Hsia, και ο Ming-Shuai Shih.

To Nina Wu αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 20 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: