Τα γυρίσματα του Mission Impossible 7 στην Ιταλία σταμάτησαν λόγω κορωνοϊού

Ίσως επηρεάσει την ημερομηνία της πρεμιέρας
25 Φεβρουαρίου 2020 08:39
Τα γυρίσματα του Mission Impossible 7 στην Ιταλία σταμάτησαν λόγω κορωνοϊού

Η παραγωγή του Mission Impossible 7 όπου θα πρωταγωνιστήσει ο Tom Cruise βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ιταλία για ένα μέρος των γυρισμάτων. Ωστόσο, με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ο κορωνοϊός έχει ξεσπάσει και εκεί με 150 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Μέχρι στιγμής, 10 πόλεις είναι «κλειδωμένες» μαζί με σχολεία, καθώς και πολλές εκδηλώσεις έχουν ακυρωθεί, όπως το καρναβάλι της Βενετίας.

Σε μία επίσημη δήλωση στο THR, ένας εκπρόσωπος της Paramount Pictures εξήγησε γιατί η παραγωγή σταμάτησε -προς το παρόν- στην Ιταλία.

Προσέχουμε για την ασφάλεια και την ακεραιότητα του cast και όλου του πληρώματός μας, αλλά και τις προσπάθειες της τοπικής κυβέρνησης να σταματήσει τις δημόσιες συγκεντρώσεις απέναντι στην απειλή του κορωνοϊού.

Έτσι, αλλάζουμε το σχέδιο παραγωγής τριών εβδομάδων στη Βενετία, το προγραμματισμένο πρώτο σκέλος της παραγωγής του Mission: Impossible 7. Κατά τη διάρκεια αυτής της παύσης θέλουμε να έχουμε επίγνωση των ανησυχιών του πληρώματος και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να συνεργαζόμαστε με τους υγειονομικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους όσο ο ιός βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Mission Impossible 7 ήταν προορισμένο να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 23 Ιουλίου 2021, αλλά με αυτή την καθυστέρηση των γυρισμάτων υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να επηρεάσει την ημερομηνία. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.