Ο Williem Dafoe αναζητάει τη δική του γαλήνη στο μοναχικό δράμα Siberia (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα φιλμ του Abel Ferrara
23 Φεβρουαρίου 2020 15:21
Ο Williem Dafoe αναζητάει τη δική του γαλήνη στο μοναχικό δράμα Siberia (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Abel Ferrara (Bad Lieutenant, King of New York) συνεργάζεται για ακόμη μία φορά με τον Willem Dafoe, τον οποίο τελευταία τον είδαμε στο The Lighthouse με τον Robert Pattinson, για ένα εφιαλτικό δράμα ονόματι, Siberia.

Η ταινία μας εξιστορεί τη ζωή του Clint, ενός κατεστραμμένου ανθρώπου που απομονώνεται σε ένα χειμερινό cabin όπου προσπαθεί να βρει τη δική του γαλήνη. Εκεί, θα δουλέψει σε ένα μικρό καφενείο όπου σπάνια πηγαίνουν επισκέπτες, παρά μόνο οι ντόπιου του χωριού. Ωστόσο, κάτι γίνεται και δε μπορεί ούτε εκεί να βρει την απομόνωση και τη γαλήνη που αναζητάει, ώσπου ένα μοιραίο βράδυ ξεκινάει ένα ταξίδι σε ένα "δικό" του κόσμο που γνώριζε κάποτε.

Το φιλμ εμπεριέχει μπόλικη φαντασία και εκτός από τον Williem Dafoe πρωταγωνιστούν οι Dounia Sichov, Simon McBurney, Cristina Chiriac, Daniel Giménez Cacho, Fabio Pagano και Anna Ferrara.

Η ταινία πρόκειται να προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε και αν θα έρθει στη χώρα μας. Δείτε το trailer μέσα από τον player παρακάτω.