Η Well Go USA απέκτησε τα δικαιώματα διανομής του ‘Peninsula’, του ‘Train to Busan 2’ (BINTEO)

Ξεκινάει σύντομα το επόμενο ταξίδι με το "Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών"
22 Φεβρουαρίου 2020 20:30
Η Well Go USA απέκτησε τα δικαιώματα διανομής του ‘Peninsula’, του ‘Train to Busan 2’ (BINTEO)

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Well Go USA αγόρασε τα δικαιώματα προβολής για το Peninsula του Yeon Sang-ho, το sequel του μεταποκαλυπτικού θρίλερ του Train to Busan.

Η εταιρεία δήλωσε σε επίσημή της ανακοίνωση: «Το ‘Train to Busan’ είναι διαχρονικό φιλμ τέσσερα χρόνια μετά την προβολή του στην Βόρεια Αμερική, και εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες κινηματογραφικές μας κυκλοφορίες! Οι fans μας όμως δεν αρκούνται μόνο σε αυτό, οπότε μόλις ακούσαμε για το ‘Peninsula’ ξέραμε όχι μόνο ότι και η ταινία αυτή έπρεπε να κυκλοφορήσει από την εταιρεία μας, Well Go, αλλά και το ότι θέλαμε και εμείς να συνεχίσουμε την διήγηση της εν λόγω ιστορίας!».

Να σημειωθεί ότι η νέα ταινία του Yeon Sang-ho θα κάνει πρεμιέρα στην Νότια Κορέα στις 12 Αυγούστου του 2020.

Ο Νοτιοκορεάτης δημιουργός που επιμελήθηκε την δράση και του πρώτου φιλμ που βγήκε το 2016, θα μας αφηγηθεί την συγκλονιστική συνέχεια της πρωτότυπης αυτής μυθοπλασίας με ζωντανούς-νεκρούς, τονίζοντας στο παρελθόν σε συνέντευξή του στο ScreenDaily για το Peninsula: «Πρόκειται για μία προέκταση του ‘Train To Busan’ αφού ο ιός έχει εξαπλωθεί απ’ άκρη σ’ άκρη της Κορέας, μόνο που οι χαρακτήρες δεν θα είναι οι ίδιοι. Μοιράζεται την ίδια κοσμοθεωρία και συνιστά ένα φιλμ δράσης με ζόμπι το οποίο έχει να κάνει με την επαύριο των όσων συνέβησαν στο ‘Train To Busan’ πάνω στην χερσόνησο».