Δείτε τα πρώτα πλάνα από το reboot του Amazing Stories με παραγωγό τον Steven Spielberg

Αρχές Μαρτίου η μεγάλη πρεμιέρα στο Apple TV+
18 Φεβρουαρίου 2020 08:43
Δείτε τα πρώτα πλάνα από το reboot του Amazing Stories με παραγωγό τον Steven Spielberg

Η Apple συνεχίζει να επενδύει σε νέο περιεχόμενο για την streaming υπηρεσία της ονόματι Apple TV Plus. Μάλλον θα γνωρίζετε πως η εταιρία έχει άμεση συνεργασία με τον Steven Spielberg που ως εξωτερικός παραγωγός βοηθάει με το Amazing Stories, το οποίο είχε δημιουργήσει εκείνος το 1985. Μέχρι τώρα είχαμε δει μόλις μερικές εικόνες, ωστόσο αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα η Apple, η οποία μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της δημοσίευσε το πρώτο trailer της σειράς.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, τα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα, με τα υπόλοιπα να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες. Τα ηνία του σόου έχουν αναλάβει οι Eddy Kitsis και Adam Horowitz και πρόκειται να δούμε πέντε διαφορετικές ιστορίες με άπειρη φαντασία που θα ταξιδέψουν τον κάθε χαρακτήρα σε «νέους κόσμους».

Στο cast συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Victoria Pedretti (The Haunting of Hill House), Robert Forster (Breaking Bad), Josh Holloway (Lost) και Dylan O’Brien (The Maze Runner).

Το Amazing Stories θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου αποκλειστικά στο Apple TV+. Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.