Το Sonic φαίνεται πως θα γίνει μια από τις πιο πετυχημένες video game ταινίες όλων των εποχών

Εξαιρετική πρεμιέρα για τον μπλε σκαντζόχοιρο
17 Φεβρουαρίου 2020 10:20
Το Sonic φαίνεται πως θα γίνει μια από τις πιο πετυχημένες video game ταινίες όλων των εποχών

Η ταινία Sonic the Hedgehog με τον Jim Carrey έκανε το ντεμπούτο της στο εξωτερικό την περασμένη Παρασκευή και όπως όλα δείχνουν θα εξελιχθεί σε μια από τις πιο πετυχημένες video game προσαρμογές όλων των εποχών. Συγκεκριμένα, η περιπέτεια του μπλε σκαντζόχοιρου ξεκίνησε “με το δεξί”, αφού μέσα στο πρώτο της Σαββατοκύριακο γέμισε τα ταμεία με περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Αναλυτικότερα, στις Ηνωμένες Πολιτείες το Box Office έφτασε τα 68 εκατομμύρια δολάρια. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και η εθνική αργία των ΗΠΑ ‘Presidents' Day’, καθώς και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που σίγουρα αύξησαν την κίνηση και στους κινηματογράφους. Εκτός Αμερικής η ταινία έβγαλε 43 εκατομμύρια δολάρια.

Μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα της ταινίας στις αίθουσες θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της, αλλά για την ώρα ήδη έχει ξεπεράσει άλλες gaming μεταφορές, όπως τις Street Fighter και Silent Hill ταινίες. Προς το παρόν υπάρχει αρκετός ακόμα δρόμος για να ξεπεράσει τα Detective Pikachu και Warcraft, αλλά σίγουρα το 100 εκατομμυρίων άνοιγμα στο Box Office δεν είναι και μικρό επίτευγμα.

Το Sonic the Hedgehog θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 20 Φεβρουαρίου.