Ο Tom Holland αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για την Uncharted ταινία

Νέες δηλώσεις από τον "Nathan Drake"!
15 Φεβρουαρίου 2020 12:11
Ο Tom Holland αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για την Uncharted ταινία

Η Uncharted ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Holland βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τον τελευταίο καιρό. Από τη μία αποκαλύφθηκε από την Sony Pictures πως το φιλμ θα αργήσει να έρθει, αφού η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ από την άλλη είχε χάσει ξανά τον σκηνοθέτη της με το project «να μένει στον αέρα». Παρ’ όλ’ αυτά, πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως μάλλον ο Ruben Fleischer ίσως καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα.

Το δημοφιλή παιχνίδι από τη Sony έρχεται, λοιπόν, στους κινηματογράφους και πριν από λίγες ώρες ο Tom Holland, ο οποίος θα υποδυθεί τον Nathan Drake έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες όσον αφορά την κατεύθυνση που θα πάρει η ταινία.

Πιστεύω πως αυτό που προσφέρει το Uncharted που δεν κάνουν άλλες ταινίες βασισμένες σε παιχνίδια έχει να κάνει με το γεγονός πως είναι μια origin ιστορία για τα παιχνίδια. Οπότε, αν έχετε παίξει τα παιχνίδια, δεν έχετε δει αυτό που πρόκειται να συμβεί στην ταινία. Επίσης, ακόμα και να μην έχετε παίξει τα παιχνίδια, θα την απολαύσετε γιατί θα έχει πληροφορίες που δίνονται σε όλους την ίδια στιγμή. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτή την ταινία, η οποία είναι στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό.

Οπότε, αν δεν έχετε παίξει τα παιχνίδια δεν έχετε λόγο να φοβάστε ότι δε θα καταλάβετε την ταινία, αφού το φιλμ θα σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την Uncharted ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.