Ο Aladdin επιστρέφει με το απόλυτο sequel από την Disney

Μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας
13 Φεβρουαρίου 2020 12:05
Ο Aladdin επιστρέφει με το απόλυτο sequel από την Disney

Η Disney έχει επενδύσει πολύ στις live-action ταινίες από αγαπημένα animated φιλμ που έχουμε παρακολουθήσει οι περισσότεροι σα μικρά παιδιά. Πέρυσι, είχαμε δύο τέτοιες προσπάθειές της με το The Lion King και το Aladdin που μάλιστα και οι δύο ξεπέρασαν το $1 δισεκατομμύριο στο παγκόσμιο box office. Ωστόσο, σε λίγο καιρό έρχεται και η Mulan που αναμένεται να κάνει την ίδια εξαιρετική επιτυχία.

Τώρα, όπως αποκαλύπτει το Variety, η Disney δουλεύει ήδη πάνω στο sequel του Aladdin, το οποίο δε θα είναι βασισμένο στα κινούμενα σχέδια με τους παραγωγούς να ψάχνουν εδώ και έξι μήνες για τις κατευθύνσεις που θα πάρουν στο δεύτερο κεφάλαιο. Ωστόσο, δε θα επιστρέψουν όσοι δούλεψαν στο πρώτο μέρος, καθώς το Aladdin 2 (ή όπως θα ονομάζεται) θα έρθει με νέους συγγραφείς και δεν είναι άλλοι από τους John Gatins και Andrea Berloff.

Οι πηγές αναφέρουν πως ήδη βρίσκεται σε ένα πρώιμο στάδιο η ταινία και τα ηνία της παραγωγής έχουν αναλάβει ξανά οι Dan Lin και Jonathan Eirich σε συνεργασία με τον Ryan Halprin, ο οποίος είναι εξωτερικός παραγωγός. Τέλος, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο σκηνοθέτης θα είναι ο Guy Ritchie, ενώ το sequel θα έρθει στους κινηματογράφους και όχι απευθείας μέσα από το Disney Plus.

Tags: