Στο ‘The Iron Mask’ οι Jackie Chan και Arnold Schwarzenegger συγκρούονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνον ένας θα επικρατήσει
13 Φεβρουαρίου 2020 06:46
Στο ‘The Iron Mask’ οι Jackie Chan και Arnold Schwarzenegger συγκρούονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Signature Entertainment έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ δράσης και φαντασίας The Iron Mask του Oleg Stepchenko που επιμελήθηκε το σενάριο μαζί με τους Alexey Petrukhin και Dmitri Palees, με τον Jackie Chan και τον Arnold Schwarzenegger να αναλαμβάνουν κεντρικούς ρόλους.

Το έργο συνιστά συνέχεια στο The Forbidden Kingdom ή αλλιώς Viy (2014) με πηγή έμπνευσης το ομώνυμο μυθιστόρημα του Nikolai Gogol.

Η πλοκή εκτυλίσσεται κατά τον 18ο αιώνα και εστιάζει στον Άγγλο εξερευνητή ‘Jonathan Green’ (Jason Flemyng) ο οποίος πραγματοποιεί μία δύσκολη αλλά συναρπαστική διαδρομή από την Ρωσία μέχρι την Κίνα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού συναντάει τρομερά πλάσματα, γνώστες της μαύρης μαγείας, και έναν δράκο βασιλιά.

Το cast συμπληρώνουν οι Charles Dance (Game of Thrones) και ο Rutger Hauer (Blade Runner) ο οποίος απεβίωσε πέρυσι στις 19 Ιουλίου.

Το The Iron Mask έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: