Στο trailer του ‘The Hunt’ δίνεται το έναυσμα για ένα φονικό ανθρωποκυνηγητό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μετράει απλά το να τρέξεις αλλά το να επιβιώσεις
11 Φεβρουαρίου 2020 21:42
Στο trailer του ‘The Hunt’ δίνεται το έναυσμα για ένα φονικό ανθρωποκυνηγητό (ΒΙΝΤΕΟ)

H Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το action θρίλερ επιβίωσης The Hunt του Craig Zobel (Z for Zachariah, The Leftovers), με τους Damon Lindelof (Watchmen, Lost) και τον συνεργάτη του από το The Leftovers, Nick Cuse να υπογράφουν το σενάριο.

Το έργο αφορά δώδεκα αγνώστους οι οποίοι θα βρεθούν σε έναν άγνωστο τόπο χωρίς να θυμούνται καν πώς έγινε αυτό. Το έρημο αυτό μέρος ονομάζεται ‘Manor House’. Εκεί σημειώνεται ένα από τα πιο απάνθρωπα και αρρωστημένα παιχνίδια επιβίωσης, ένα αμείλικτο κυνηγητό, με ανθρώπινη λεία. Εντούτοις, τα άτομα που το στήνουν δεν διανοούνται ότι ανάμεσα στους συμμετέχοντες, είναι και η ‘Crystal’ (Betty Gilpin) που έχει πλήρη επίγνωση των προκλήσεων και των παγίδων της φονικής αυτής δοκιμασίας. Επομένως, οι αληθινοί υπεύθυνοι έχει έρθει η ώρα να πληρώσουν και να πάρουν και οι ίδιοι μία γεύση από τη θηριωδία τους. Σκοτώνει λοιπόν, έναν έναν τους διοργανωτές, μέχρι να φτάσει στο τέλος όλου αυτού για να αναμετρηθεί με την παρανοϊκή γυναίκα (Hilary Swank) που συνέλαβε κάτι τόσο φρικιαστικό.

Συμμετέχουν επιπλέον οι Ike Barinholtz και Emma Roberts. Το κομμάτι της παραγωγής επιβλέπει ο Jason Blum (Get Out, The Purge series) με την εταιρεία του, Blumhouse Productions, και ο ίδιος ο Lindelof.

Το The Hunt θα βγει στα αμερικανικά σινεμά στις 13 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: