Νέα ημερομηνία για το Chaos Walking με τους Tom Holland και Daisy Ridley

Θα έρθει δύο χρόνια μετά την αρχική ημερομηνία
08 Φεβρουαρίου 2020 12:53
Νέα ημερομηνία για το Chaos Walking με τους Tom Holland και Daisy Ridley

Όπως αποκαλύφθηκε από την Lionsgate, η επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας Chaos Walking απέκτησε νέα ημερομηνία. Συγκεκριμένα, το φιλμ που είναι βασισμένο στο βιβλίο Chaos Walking: The Knife of Never Letting Go του Patrick Ness, ήταν να κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου του 2019, αλλά μετά από διάφορες δυσκολίες δεν το είδαμε ποτέ.

Οι δυσκολίες αυτές ήταν πως και ο Tom Holland, αλλά και η Daisy Ridley, είχαν πολλές υποχρεώσεις με το Spider-Man: Far From Home και το τελευταίο Star Wars αντίστοιχα. Τα γυρίσματα είχαν διακοπεί το 2017 για τους παραπάνω λόγους και είχαν μεταφερθεί στις αρχές του 2019.

Όπως μεταφέρει το THR, η Lionsgate έχει ξοδέψει μέχρι τώρα 90-100 εκατομμύρια δολάρια και ελπίζει πως η πρώτη ταινία θα ανοίξει το δρόμο για ένα μεγάλο franchise. Το Chaos Walking λαμβάνει χώρα σε έναν πλανήτη όπου οι περισσότερες γυναίκες έχουν σκοτωθεί από έναν ιό και όλα τα ζωντανά πλάσματα μπορούν να ακούσουν τις σκέψεις των άλλων μέσα από μια ροή εικόνων, λέξεων και ήχων που ονομάζονται “Noise”. Αξίζει να σημειωθεί πως το cast συμπληρώνουν και οι Mads Mikkelsen, Demián Bichir, Kurt Sutter και David Oyelowo.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη νέα ανακοίνωση το Chaos Walking αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 22 Ιανουαρίου του 2021, δηλαδή δύο ολόκληρα χρόνια αργότερα.