Στο ‘The Invisible Man’ η Elisabeth Moss έχει έναν αδυσώπητο αόρατο διώκτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλέον, η πρωταγωνίστρια του ‘The Handmaid's Tale’ χρειάζεται να αγωνιστεί για την ζωή της
03 Φεβρουαρίου 2020 07:43
Στο ‘The Invisible Man’ η Elisabeth Moss έχει έναν αδυσώπητο αόρατο διώκτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο horror φιλμ The Invisible Man του Leigh Whannell, που αντλεί υλικό από το ομότιτλο βιβλίο του H. G. Wells και το αντίστοιχη κινηματογραφικό έργο του 1933, με την σταρ του The Handmaid's Tale, Elisabeth Moss (Us, Light of My Life) να πρωταγωνιστεί εν προκειμένω.

Η υπόθεση εστιάζει στη ‘Cecilia Kass’ (Moss) η οποία δεν αντέχει άλλο να υπομένει την κακομεταχείρισή της από τον συντρόφό της, έναν ευκατάστατο και αναγνωρισμένο επιστήμονα, τον ‘Adrian Griffin’ (Oliver Jackson-Cohen). Κάποια μέρα το σκάει κρυφά από το σπίτι με την υποστήριξη της αδερφής της (Harriet Dyer), του παιδικού τους φίλου (Aldis Hodge) και της νεαρής κόρης του (Storm Reid).

Λίγο αργότερα ο πρώην της αυτοκτονεί, και στη γυναίκα περιέρχεται ένα σημαντικό μέρος της μεγάλης περιουσίας του. Η ίδια όμως υποψιάζεται ότι ο θάνατός του ενδεχομένως να είναι ψεύτικος. Επιπλέον, τον φόβο της αυτόν ενισχύει ένα πλήθος από ανεξήγητα συμβάντα και περίεργες συμπτώσεις που απειλούν τόσο εκείνη όσο και τους πιο κοντινούς της ανθρώπους. Η ‘Cecilia’ πιστεύει ότι κάποιος την καταδιώκει ακόμη και αν δεν μπορεί να τον δει.

Παίζουν ακόμη οι Amali Golden, Sam Smith, Anthony Brandon Wong και ο Benedict Hardie.

Την παραγωγή του όλου εγχειρήματος ανέλαβαν η Goalpost Pictures Australia, η Blumhouse Productions, και η Nervous Tick.

Το The Invisible Man καταφτάνει στις Η.Π.Α. στις 28 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: