Η Universal Pictures δουλεύει πάνω στο remake του “The Thing”

Θα ξανά ζήσουμε τον εφιάλτη του John W. Campbell
28 Ιανουαρίου 2020 09:38
Η Universal Pictures δουλεύει πάνω στο remake του “The Thing”

Η Universal Pictures φαίνεται πως δουλεύει στο remake του The Thing, αλλά αυτή τη φορά θα έρθει με πιο εμπλουτισμένο σενάριο από την πρωτότυπη νουβέλα του John W. Campbell. Η αρχική ταινία των 80s είναι εδώ και πολλά χρόνια σήμα κατατεθέν για το horror genre και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να ζήσουμε ξανά τον εφιάλτη με πολλές νέες πινελιές από το βιβλίο Who Goes There?.

Αν και το 1982 οι fans ήθελαν να δουν το sequel της πρώτης ταινίας από τον John Carpenter, εκείνος είχε άλλα σχέδια και δεν είδαμε ποτέ τη συνέχεια . Ωστόσο, το 2011 η Universal δημιούργησε ένα prequel με τους Mary Elizabeth Winstead και Joel Edgerton, αλλά δεν πήγε και τόσο καλά όσο περίμενε η εταιρία.

Τώρα, όπως μεταφέρει το Bloody Disgusting, Universal Studios και Blumhouse έχουν στα σκαριά μια νέα ταινία βασισμένη στο βιβλίο Who Goes There? μαζί με κάποιες νέες σελίδες από το αρχικό βιβλίο. Για όσους δε γνωρίζετε το 2018 ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο χειρόγραφο του ομώνυμου βιβλίου με ονομασία “Frozen Hell” με επιπλέον 45 σελίδες που δεν είχε διαβάσει ποτέ κανείς. Οπότε, η ιδέα μιας νέας remake ταινίας ήταν μονόδρομος για την Universal. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ο Alan Donnes αναλαμβάνει το project.

Πως σας φαίνεται που θα δούμε remake από το The Thing; Πείτε μας στα σχόλια.