Στο ‘The Lodge’ μία εκδρομή έχει απίστευτα μακάβρια τροπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία οικογένεια πολιορκείται από μία μοχθηρή οντότητα
24 Ιανουαρίου 2020 13:32
Στο ‘The Lodge’ μία εκδρομή έχει απίστευτα μακάβρια τροπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Neon έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ υπερφυσικού-ψυχολογικού τρόμου The Lodge την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκαν οι Veronika Franz και Severin Fiala (Goodnight Mommy).

Το φιλμ επικεντρώνεται σε μία οικογένεια, με τον πατέρα, ‘Richard’ (Richard Armitage) να πασχίζει να φέρει με τρόπο στα παιδιά του, τον ‘Aidan’ (Jaeden Martell) και την ‘Mia’ (Lia McHugh) την σχέση του με την νέα του σύντροφο, ‘Grace’ (Riley Keough). Για να σπάσει λοιπόν, ο πάγος μεταξύ τους θα κάνουν μία εξόρμηση σε ένα εξοχικό που έχουν στο βουνό. Ωστόσο, λόγω δουλειάς που προκύπτει έκτακτα στον ‘Richard’, ο άνδρας θα πρέπει να φύγει οπότε αφήνει στη φροντίδα της αγαπημένης του, τον γιο και την κόρη του.

Με μία άγρια χιονοθύελλα να μαίνεται έξω, οι τρεις τους έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι, αναγκασμένοι να υπομείνουν την τόσο αμήχανη συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο. Παρόλαυτα, αντιλαμβάνονται ότι αυτό δεν είναι το χειρότερο που μπορούσαν να φανταστούν μιας και απόκοσμα συμβάντα αρχίζουν να σημειώνονται και κάποιες φρικτές οπτασίες στοιχειώνουν την ‘Grace’. Πλέον, οι τρεις τους θα πρέπει να αγωνιστούν απέναντι στο αδιόρατο κακό που τους πολεμά.

Το The Lodge καταφτάνει στις Η.Π.Α. στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: