Στο ‘The Gentlemen’ ο McConaughey ξεκινάει ύποπτες business (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλά σίγουρα δεν μασάει μπροστά σε απειλές
23 Ιανουαρίου 2020 07:07
Στο ‘The Gentlemen’ ο McConaughey ξεκινάει ύποπτες business (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο απόσπασμα για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ-μαύρη κωμωδία The Gentlemen του Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch) που αφορμάται από μία σύλληψη των Ivan Atkinson και Marn Davies, ενώ ο Matthew McConaughey (Interstellar, True Detective, Dallas Buyers Club) ηγείται του cast εδώ.

Συμμετέχουν επιπλέον οι: Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Henry Golding (Crazy Rich Asians) , Michelle Dockery (Downton Abbey), Colin Farrell (Widows, The Lobster, The Killing of a Sacred Deer), Jeremy Strong, Eddie Marsan, και ο Hugh Grant.

Ο Ritchie μας παραδίδει άλλη μία ταινία-ωδή στο βρετανικό γκανγκστερικό σινεμά, φέροντας vibes από το Δύο καπνισμένες κάννες (1998) και το Snatch (2000), με επίκεντρο ένα μπρα-ντε-φερ ανάμεσα στο «παλιό ευρωπαϊκό παράνομο χρήμα» και την σημερινή αγοράς της μαριχουάνας. Στην όλη ιστορία, κυριαρχεί η περσόνα ενός Άγγλου μεγαλέμπορου ναρκωτικών, του ‘Mickey Pearson’ (McConaughey) που θέλει να πουλήσει πολύ ακριβά την επιτυχημένη επιχείρησή του στο Λονδίνο με πιθανό αγοραστή κάποιον από μία οικογένεια δισεκατομμυριούχων από την Οκλαχόμα. Εντούτοις, στις δοσοληψίες του ήρωα θα ανακατευτούν τόσο οι φίλοι όσο και οι ανταγωνιστές του, με τους τελευταίους να κάνουν ένα πάρτι από ίντριγκες, απάτες, εκβιασμούς και δωροδοκίες για να του πάρουν μέσα από τα χέρια την κότα με τα χρυσά αυγά!

Το The Gentlemen καταφτάνει στις Η.Π.Α. από την STXfilms στις 24 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό clip: