Στο "The Call of the Wild" ένας τετράποδος ήρωας εξορμάει στην Αλάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και με παρέα τον Harrison Ford χαράσσουν μία πορεία γεμάτη περιπέτεια
22 Ιανουαρίου 2020 13:55
Στο "The Call of the Wild" ένας τετράποδος ήρωας εξορμάει στην Αλάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο trailer για την επερχόμενη live-action CGI-animated μυθοπλασία The Call of the Wild που εμπνέεται από το αντίστοιχο βιβλίο του Jack London, εκδοθέν το 1903, αλλά και από το ομώνυμο φιλμ του 1935.

Την δράση του έργου ενορχηστρώνει ο Chris Sanders, με σεναριογράφο τον Michael Green, ενώ ο Harrison Ford πρωταγωνιστεί εν προκειμένω.

Η πλοκή αφορά τον ‘Buck’, ένα σκυλί διασταύρωσης Αγίου Βερνάρδου/ Σκωτσέζικου Κόλεϊ το οποίο θα κλαπεί μακριά από το αφεντικό του στην Santa Clara, της California και θα πουληθεί σε μεταφορείς εμπορευμάτων στο Yukon κατά τον Πυρετό του Χρυσού, δηλαδή τη δεκαετία του 1890. Ο θαρραλέος αυτός τετράποδος ήρωας ξεκινά να εξερευνήσει με έναν απίθανο φίλο (Ford) την άγρια φύση της Αλάσκας, ψάχνοντας το που μπορεί να υπάρξει πραγματικά ελεύθερος!

Παίζουν επίσης οι: Karen Gillan, Dan Stevens, Karen Gillan, Omar Sy, Colin Woodell, Scott MacDonald, Cara Gee, και ο Bradley Whitford.

Το The Call of the Wild θα αφιχθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: