The Call of the Wild: Ένας θαρραλέος σκύλος ξεκινά ένα απίθανο ταξίδι στην Αλάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και με συντροφιά τον Harrison Ford ζουν μία αλησμόνητη εμπειρία
18 Ιανουαρίου 2020 19:30
The Call of the Wild: Ένας θαρραλέος σκύλος ξεκινά ένα απίθανο ταξίδι στην Αλάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την φρέσκια live-action CGI-animated ταινία The Call of the Wild που εμπνέεται από το ομότιτλο βιβλίο του Jack London, εκδοθέν το 1903, αλλά και από το αντίστοιχο φιλμ του 1935.

Την σκηνοθεσία εν προκειμένω επιμελήθηκε ο Chris Sanders, με τον Michael Green να έχει επεξεργαστεί τα κείμενα, ενώ ο Harrison Ford ηγείται του cast.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον ‘Buck’, ένα σκυλί διασταύρωσης Αγίου Βερνάρδου/ Σκωτσέζικου Κόλεϊ το οποίο θα κλαπεί από το αφεντικό του στην Santa Clara, της California και θα πουληθεί σε μεταφορείς εμπορευμάτων στο Yukon την περίοδο του Πυρετού του Χρυσού, κατά τη δεκαετία του 1890. Ο γενναίος αυτός τετράποδος ήρωας θα αρχίσει μία απίστευτη περιπέτεια μέσα στο άγριο τοπίο της Αλάσκας αναζητώντας την ελευθερία του και το μέρος όπου θέλει στ’ αλήθεια να ζήσει.

Το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν επιπλέον οι: Karen Gillan, Dan Stevens, Karen Gillan, Omar Sy, Colin Woodell, Scott MacDonald, Cara Gee, και ο Bradley Whitford.

Το The Call of the Wild έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: