Το τραγούδι του ‘Birds of Prey’ ηχεί δυνατά στο φρέσκο trailer (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η ‘Harley Quinn’ τρελαίνεται για φασαρίες μετά μουσικής!
17 Ιανουαρίου 2020 16:26
Το τραγούδι του ‘Birds of Prey’ ηχεί δυνατά στο φρέσκο trailer (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για την περιπέτεια δράσης Birds of Prey της Cathy Yan (Dead Pigs), με το μουσικό θέμα που έχουν επιμεληθεί οι Halsey, Doja Cat, και Saweetie & GALXARA, να δίνει ακόμη πιο εκρηκτικό τόνο στην καινούργια ιστορία της ‘Harley Quinn’ σε σενάριο της Christina Hodson (Bumblebee).

Η εν λόγω φιγούρα και οι φίλες που έχει κάνει, διευθύνουν την δική τους επιχείρηση στο οργανωμένο έγκλημα και δεν θα διστάσουν να τα βάλουν με όποιον τους προκαλέσει!

Η υποψήφια για Χρυσό Αγαλματίδιο, Margot Robbie (I,Tonya) εμφανίζεται ως η αντίστοιχη comic μορφή της DC όπως την είδαμε και στο Suicide Squad.

Παίζουν επίσης ο Chris Messina ως ο ‘Victor Zsasz’, ο Ewan McGregor ως ο ‘Black Mask’, η Mary Elizabeth Winstead ως η ‘Huntress’, η Jurnee Smollett-Bell ως η ‘Black Canary’, η Ella Jay Basco ως η ‘Cassandra Cain’, και η Rosie Perez ως ‘Renee Montoya’.

Τo Birds of Prey έχει προγραμματιστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Warner Bros. Pictures στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: