Στο ‘I Was At Home, But…’ η επικοινωνία σ΄ένα σπιτικό γίνεται περίπλοκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Angela Schanelec σκηνοθετεί ένα δυνατό, πολυεπίπεδο δράμα
15 Ιανουαρίου 2020 13:27
Στο ‘I Was At Home, But…’ η επικοινωνία σ΄ένα σπιτικό γίνεται περίπλοκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα I Was At Home, Butγια το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται η Angela Schanelec (The Dreamed Path, Bridges of Sarajevo, Marseille), ενώ σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τους Maren Eggert, Jakob Lassalle, Clara Möller, και τον Franz Rogowski.

Το εν λόγω φιλμ εστιάζει στην ‘Astrid’ (Eggert), μητέρα δύο παιδιών η οποία πασχίζει να ξεπεράσει την πρόσφατη απώλεια του συζύγου της. Ο έφηβος γιος της, ‘Phillip’ (Lassalle) που εξαφανίζεται ανεξήγητα για μία εβδομάδα, μόλις επιστρέφει μαθαίνει ότι κινδυνεύει να αποβληθεί απ’ το σχολείο και πλέον τώρα ένα δάχτυλό του χρειάζεται να ακρωτηριαστεί. Καθώς η ηρωίδα προσπαθεί να μάθει τί του έχει συμβεί στ’ αλήθεια, αποδεικνύεται σταδιακά ότι ακόμη και τα απλά, καθημερινά πράγματα συνοδεύονται από αναπάντεχες εκπλήξεις και προκλήσεις για την ίδια.

Το I Was At Home, But που έκανε ένα πέρασμα και από το περσινό New York Film Festival, αναμένεται να προβληθεί σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 14 και στις 28 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: