Στο ‘Mulan’ η Liu Yifei γίνεται η γενναία μυθική μαχήτρια της καρδιάς μας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορίζοντας την δική της μοίρα ως η νέα ‘Hua Mulan’
15 Ιανουαρίου 2020 11:01
Στο ‘Mulan’ η  Liu Yifei γίνεται η γενναία μυθική μαχήτρια της καρδιάς μας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την live action ταινία Mulan της Niki Caro, όπου το σενάριο επιμελήθηκαν οι Rick Jaffa, Lauren Hynek, και η Amanda Silver, με την Liu Yifei να ενσαρκώνει την περίφημη ηρωίδα εμπνευσμένη από την αντίστοιχη αγαπημένη animated μυθοπλασία του 1998.

Η ‘Hua Mulan’ της φρέσκιας αυτής μεταφοράς, καταφτάνει στον κινηματογράφο μέσα από μία πιο ζωντανή εκδοχή και ξεκινάει ένα απίθανο, περιπετειώδες ταξίδι από τη στιγμή που μεταμφιεσμένη σε άνδρα μαχητή, κατατάσσεται κρυφά στον αυτοκρατορικό στρατό της Κίνας. Για να απαλλάξει τον πατέρα της από την εν λόγω επιστράτευση, επιλέγει πρόθυμα να μπει σε αυτή τη διαδικασία και να κατευθυνθεί μαζί με άλλους συμπολεμιστές της μέχρι τα σύνορα για να ανακόψουν την προέλαση των Βόρειων εισβολέων.

Το cast συγκροτούν μεταξύ άλλων οι: Jet Li (The Expendables films, Unleashed, Romeo Must Die), Donnie Yen, Utkarsh Ambudkar (Pitch Perfect), Jason Scott Lee (Dragon: The Bruce Lee Story, The Jungle Book, Hidden Dragon: Sword of Destiny), Gong Li (Memoirs of a Geisha, Miami Vice, Hannibal Rising), Yoson An, Ron Yuan, Xana Tang και ο Chum Ehelepola.

Τα γυρίσματα του Mulan έγιναν σε Νέα Ζηλανδία και Κίνα, ενώ στις Η.Π.Α. θα αφιχθεί στις 27 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: