Στο 'True History of the Kelly Gang' ο επικηρυγμένος Ned Kelly ξαναζωντανεύει (ΒΙΝΤΕΟ)

Και αναγεννιέται στο πρόσωπο του σταρ του ‘1917’, George MacKay
11 Ιανουαρίου 2020 15:54
Στο 'True History of the Kelly Gang' ο επικηρυγμένος Ned Kelly ξαναζωντανεύει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο βιογραφικό-αστυνομικό δράμα εποχής True History of the Kelly Gang του Justin Kurzel (Assassin’s Creed, Macbeth), όπου εν προκειμένω πρωταγωνιστεί ο σταρ του 1917, George MacKay (Captain Fantastic, Ophelia), μαζί με τους Russell Crowe και Nicholas Hoult.

Το ιδιότυπο αυτό western εστιάζει στον καταζητούμενο εγκληματία Ned Kelly και την σπείρα που είχε, δρώντας το τελευταίο μισό του 19ου αιώνα και ειδικότερα την δεκαετία του 1870 στη Μελβούρνη και σε άλλες περιοχές της Αυστραλίας.

Το cast συγκροτούν επιπλέον οι: Essie Davis (The Babadook), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Dacre Montgomery (Stranger Things, Power Rangers), Orlando Schwerdt, Thomasin McKenzie, και ο Sean Keenan.

Τα γυρίσματα του έργου που αντλεί υλικό απ’ το ομώνυμο βραβευμένο, ιστορικό μυθιστόρημα του Peter Carey, έγιναν στην Αυστραλία. Το σενάριο επεξεργάστηκε ο Shaun Grant.

Πίσω από την παραγωγή είναι οι Liz Watts της Porchlight Films, Hal Vogel της Daybreak Pictures και Brad Feinstein της Romulus Entertainment.

Το True History of the Kelly Gang έχοντας προβληθεί το 2019 στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Picturehouse Entertainment στις 28 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: