Στο ‘Birds of Prey’ η ‘Harley Quinn’ έρχεται με φόρα για να κάνει χαμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ας κοπιάσουν όσοι αμφιβάλλουν!
09 Ιανουαρίου 2020 21:21
Στο ‘Birds of Prey’ η ‘Harley Quinn’ έρχεται με φόρα για να κάνει χαμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την περιπέτεια δράσης Birds of Prey για την οποία στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται η Cathy Yan (Dead Pigs), με την ‘Harley Quinn’ και την κομπανία της να ανυπομονούν να κάνουν τα κουμάντα τους στο οργανωμένο έγκλημα και να δημιουργήσουν πανικό!

Η υποψήφια για Όσκαρ, Margot Robbie (I,Tonya) επιστρέφει ως η αντίστοιχη comic φιγούρα της DC όπως την είδαμε και στο Suicide Squad. Τους διαλόγους της ταινίας επεξεργάστηκε η Christina Hodson (Bumblebee).

Η εκλεκτή ελίτ των γυναικών-παρανόμων έχει μαζευτεί και η υπόθεση μυρίζει μπαρούτι για όποιον τολμήσει να τους φέρει αντιρρήσεις!

Εμφανίζονται μεταξύ άλλων ο Chris Messina ως ο ‘Victor Zsasz’, ο Ewan McGregor ως ο ‘Black Mask’, η Mary Elizabeth Winstead ως η ‘Huntress’, η Jurnee Smollett-Bell ως η ‘Black Canary’, η Ella Jay Basco ως η ‘Cassandra Cain’, και η Rosie Perez ως ‘Renee Montoya’.

Τo Birds of Prey καταφτάνει στις Η.Π.Α. από την Warner Bros. Pictures στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: