Θα υπάρξει άραγε sequel για το ‘A Most Violent Year’ του J.C. Chandor;

Η Jessica Chastain πάντως μάλλον το θέλει
06 Ιανουαρίου 2020 13:58
Θα υπάρξει άραγε sequel για το ‘A Most Violent Year’ του J.C. Chandor;

Πρόσφατα ακούστηκε ότι ίσως και να υπάρχει περίπτωση η Jessica Chastain να επιθυμεί να επιστρέψει για μία συνέχεια του αστυνομικού δράματος A Most Violent Year του J.C. Chandor (Triple Frontier, All Is Lost).

Η διάσημη ηθοποιός είχε συμπρωταγωνιστήσει στο φιλμ αυτό του 2014 μαζί με τον Oscar Isaac (Star Wars: The Rise of Skywalker, Annihilation, Ex Machina), ενώ το cast συμπλήρωναν οι: Alessandro Nivola, David Oyelowo, Albert Brooks, και η Catalina Sandino Moreno.

Η πλοκή της ταινίας εκτυλισσόταν το 1981, στην Νέα Υόρκη, όπου ένας φιλόδοξος άνδρας που έχει μεταναστεύσει με την οικογένειά του από την Λατινική Αμερική, κάνει τα πάντα προκειμένου να προστατέψει τους δικούς του και την επιχείρησή του εν μέσω μία πολύ κρίσιμης περιόδου για την χώρα. Το ζήτημα είναι ότι καταφεύγει ακόμη και σε λιγότερο ηθικά μέσα, συμβιβαζόμενος με πράγματα που μέχρι πρότινος απέφευγε, και όλα αυτά ούτως ώστε να επιβιώσει μέσα στο αβέβαιο και διεφθαρμένο τοπίο της αγοράς του μαύρου χρυσού.

Εν όψει λοιπόν, μίας κοινής συνέντευξης που είχαν την περασμένη βδομάδα ο Isaac και η  Chastain, εκείνη άφησε να εννοηθεί ότι ίσως να επιστρέψουν στα παλιά τους λημέρια για μία συνέχεια του A Most Violent Year, κάτι που δεν είναι καθόλου κακό σαν ιδέα!