O Shea Whigham υπέγραψε για τις δύο νέες ταινίες του ‘Mission: Impossible’

Ο πρωταγωνιστής του ‘Boardwalk Empire’ σε επικίνδυνες αποστολές
27 Δεκεμβρίου 2019 13:06
O Shea Whigham υπέγραψε για τις δύο νέες ταινίες του ‘Mission: Impossible’

Κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Shea Whigham (Joker, Boardwalk Empire) αποτελεί πλέον μέλος των δύο καινούργιων ταινιών δράσης στο franchise του Mission: Impossible, κάτι που μάλιστα έσπευσε να μοιραστεί με τους fans του στα social media ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie.

Ο Whigham έχει πολύ αξιόλογες δουλειές στο ενεργητικό του όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των σόου Boardwalk Empire, True Detective, αλλά και των ταινιών όπως το Kong: Skull Island, το Sicario: Day of the Soldado και το Bad Times at the El Royale κ.ά.

Πίσω από την παραγωγή των δύο φρέσκων αυτών κινηματογραφικών project που είναι στα σκαριά, βρίσκονται η Paramount Pictures και η Skydance Media.

Φυσικά στα επερχόμενα φιλμ του Mission: Impossible του cast θα δούμε να ηγείται ο Tom Cruise (Top Gun: Maverick), ενώ υποκριτικά τον πλαισιώνουν οι: Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Haley Atwell (Avengers: Endgame), Whigham, Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One) και ο Ving Rhames (Pulp Fiction).