Το ‘Proxima’ μας ρωτάει πόσο μακριά αντέχει μία μητέρα απ’ το παιδί της (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί άραγε η Eva Green να μηδενίσει διαστημικές αποστάσεις για να το ξαναδεί;
24 Δεκεμβρίου 2019 09:53
Το ‘Proxima’ μας ρωτάει πόσο μακριά αντέχει μία μητέρα απ’ το παιδί της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το διαστημικό θρίλερ-δράμα Proxima της Alice Winocour η οποία επεξεργάστηκε και το σενάριο μαζί με τον Jean-Stéphane Bron, ενώ εδώ η Eva Green (Penny Dreadful, Kingdom of Heaven) ηγείται του cast.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στην ‘Sarah’ (Green), μία Γαλλίδα αστροναύτη η οποία παρακολουθεί μία ειδική εκπαίδευση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, στην Κολωνία. Πρόκειται για την μοναδική γυναίκα που θα συμμετάσχει σε ένα κομβικής σημασίας διαστημικό εγχείρημα που φέρει το όνομα “Proxima”. Η ηρωίδα μένει μαζί με την 7χρονη κόρη της, ‘Stella’ (Zélie Boulant). Η νέα μητέρα νιώθει ενοχικά που δεν μπορεί να απολαύσει περισσότερο την συντροφιά με το κοριτσάκι της. Ωστόσο, η υπέρμετρη αγάπη της για την μικρούλα θα φέρει εμπόδια στα όσα ετοιμάζει στην δουλειά της. Όταν επισημοποιείται ότι θα είναι ένα από τα μέλη της αποστολής διάρκειας ενός έτους, η ‘Sarah’ καλείται να πάρει μία καθοριστική απόφαση που αναπόφευκτα θα επηρεάσει το δέσιμο με το παιδί της.

Στο Proxima παίζουν επιπλέον οι: Matt Dillon, Sandra Hüller, Lars Eidinger, Jan Oliver Schroeder, Nancy Tate και ο Vitaly Jay.