Στο ‘Buffaloed’ η Zoey Deutch κυνηγάει το όνειρό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Και αλίμονο σε όποιον μπει εμπόδιο στον δρόμο της!
19 Δεκεμβρίου 2019 07:18
Στο ‘Buffaloed’ η Zoey Deutch κυνηγάει το όνειρό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Magnolia Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμωδία-δράμα Buffaloed της Tanya Wexler, με τον Brian Sacca να αναλαμβάνει το σενάριο, ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Zoey Deutch.

Η πλοκή εστιάζει στην ‘Peg Dahl’ (Zoey Deutch), μία νέα, φιλόδοξη και εύστροφη κοπέλα που ανέκαθεν ονειρευόταν να φύγει από το Buffalo, την γενέτειρά της προκειμένου να κάνει αυτό που πάντα επιθυμούσε. Έπειτα από κάποιους μπελάδες όπου μπλέκει, πιάνει τον εαυτό της να έχει κολλήσει σε εκείνο το μέρος λόγω χρεών, ενώ η λαχτάρα της να σπουδάσει σε μία άλλη πόλη πιθανόν τώρα να μην εκπληρωθεί ποτέ. Επειδή όμως η ηρωίδα δεν το βάζει κάτω εύκολα, επιλέγει να το παλέψει με κάθε τρόπο και να βρει μία διέξοδο στο πρόβλημά της. Μετά από μία περίεργη τηλεφωνική συνομιλία, η ιδέα που της έρχεται στο μυαλό είναι να γίνει συλλέκτης χρεών! Και το πιο περίεργο είναι ότι κάπως έτσι θα πιάσει την καλή.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Judy Greer, Jermaine Fowler, Noah Reid, Kate Moyer, Lusia Strus, Lorrie Odom, Raymond Ablack και ο Jai Courtney.

Το Buffaloed έχοντας κάνει ήδη ένα πέρασμα από το φετινό Tribeca Film Festival, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: