Στο ‘Come As You Are’ ένα ξεχωριστό ταξίδι αυτοανακάλυψης ξεκινά (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Richard Wong φτιάχνει μία συγκινητική ιστορία πάνω σε τέσσερις τροχούς
18 Δεκεμβρίου 2019 17:36
Στο ‘Come As You Are’ ένα ξεχωριστό ταξίδι αυτοανακάλυψης ξεκινά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα-κωμωδία Come As You Are την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Richard Wong, με τον Erik Linthorst να έχει επιμεληθεί το σενάριο, ενώ σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τους Grant Rosenmeyer, Hayden Szeto, και τον Ravi Patel.

Το έργο αυτό που εμπνέεται από το βέλγικο φιλμ Hasta La Vista του Geoffrey Enthoven, αφορά τρεις φίλους, έναν άνδρα με πρόβλημα όρασης και δύο άλλους με κινητικά προβλήματα (Rosenmeyer, Szeto, Patel). Η παρέα αυτή αποφασίζει να κάνει μία εκδρομή με οδηγό τους μία νοσηλεύτρια, την ‘Sam’ (Gabourey Sidibe), και με τελικό προορισμό το Montreal για να επισκεφθούν έναν οίκο ανοχής όπου μπορούν να πάνε άτομα που αντιμετωπίσουν παρόμοιου τύπου θέματα. Αφήνουν λοιπόν, πίσω τους ελεγκτικούς γονείς τους και ξεκινούν μία απίθανη διαδρομή γεμάτη εκπλήξεις και περιπέτεια.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Janeane Garofalo, C.S. Lee, Jennifer Jelsema, Martha Kuwahara, Daisye Tutor, Delaney Feener και η Kari Perdue.

Το Come As You Are αναμένεται να αφιχθεί στις Η.Π.Α. στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: