Η αδρεναλίνη στα ύψη στο νέο trailer του Top Gun: Maverick

Ο Tom Cruise θα σκίσει ξανά τους αιθέρες!
16 Δεκεμβρίου 2019 16:17
Η αδρεναλίνη στα ύψη στο νέο trailer του Top Gun: Maverick

Highway to the danger zone! Με έντονο το νοσταλγικό 80's ύφος κόντρα στη μοντέρνα εποχή που ζούμε, το νέο trailer του sequel του Top Gun δόθηκε στη δημοσιότητα, και ναι, ξεχειλίζει από αδρεναλίνη. O Tom Cruise επιστρέφει μετά από 30 χρόνια στον ρόλο που τον έκανε ευρέως γνωστό στο Top Gun: Maverick και ετοιμάζεται για μια αποστολή εντελώς διαφορετική από ότι έχει αναλάβει στη καριέρα του αλλά και μια που θα τον ωθήσει στα άκρα και θα τεστάρει τις αντοχές του ως πιλότος αλλά και ως άνθρωπος. 

Πλέον ζει μια πιο ξέγνοιαστη ζωή ως εκπαιδευτής των "Top Gun", όμως αυτή την ηρεμία θα διαταράξει ο ερχομός του ταλαντούχου "Goose" του Miles Teller, ο οποίος υποδύεται τον γιο του αδικοχαμένου φίλου του Maverick, Nick Bradshaw.  

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Joseph Kosinski ενώ το σενάριο ο Peter Craig μαζί με τον Cristopher McQuarrie των Mission Impossible. Συμπρωταγωνιστούν οι: Jon Hamm, και Ed Harris, μαζί με τους Jennifer Connelly και Val Kilmer στον ρόλο του "Iceman" που αποτελούν δύο ακόμη ονόματα που επιστρέφουν. 

Μαζί με το νέο trailer που θα απολαύσετε παρακάτω κυκλοφόρησε και η νέα αφίσα της ταινίας που δείχνει τον "Maverick" να στέκεται σε ένα κλασικό μαχητικό του Β' Παγκοσμίου. 

Το Top Gun: Maverick θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου 2020.