Δείτε το βίντεο κλιπ “Into the Unknown” του Frozen 2 σε 29 διαφορετικές γλώσσες

Η Elsa μιλάει πολλές γλώσσες!
15 Δεκεμβρίου 2019 14:29
Δείτε το βίντεο κλιπ “Into the Unknown” του Frozen 2 σε 29 διαφορετικές γλώσσες

Το sequel του Frozen (Ψυχρά κι ανάποδα 2) πραγματοποίησε την πρεμιέρα του τον περασμένο Νοέμβριο και ήδη έχει καταφέρει μια ασύλληπτη πορεία (όπως ήταν αναμενόμενο) γεμίζοντας τα ταμεία της Disney.

Στο Frozen 2, η Elsa και η παρέα της αφήνουν την Arendelle για να ταξιδέψουν σε ένα αρχαίο φθινοπωρινό δάσος για να βρουν την προέλευση των δυνάμεων της Elsa και να προστατέψουν το βασίλειό τους. Ωστόσο, έχοντας θέσει ψηλά τον πήχη από το πρώτο μέρος του Frozen δε θα μπορούσαν και στο δεύτερο κεφάλαιο να λείπουν τα τραγούδια, μετά την τεράστια επιτυχία του “Let it Go”.

Τώρα, η εταιρία μέσα από το επίσημο VEVO κανάλι της δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ από το τραγούδι “Into the Unknown” από το Frozen 2. Το μόνο διαφορετικό, όμως, είναι πως κατά τη διάρκεια θα ακούσετε την Elsa σε διαφορετικές γλώσσες, όπως είναι τα ελληνικά, τα αγγλικά, τα γερμανικά και τα γαλλικά.

Το Frozen 2 βρίσκεται έκανε πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους τον Νοέμβριο. Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ του “Into the Unknown”.