Έρχεται live-action prequel του Aladdin μέσα από το Disney Plus

Με τον Prince Anders
07 Δεκεμβρίου 2019 16:21
Έρχεται live-action prequel του Aladdin μέσα από το Disney Plus

Το live-action φιλμ του Aladdin κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον περασμένο Μάιο σημειώνοντας τεράστια εμπορική επιτυχία, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τα $1 δις παγκοσμίως. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν κάποιες αναφορές πως ο Mena Massoud που έπαιξε τον εμβληματικό ρόλο του Aladdin δεν είχε άλλες προτάσεις για νέα projects, παρόλο την επιτυχία της ταινίας. Τώρα, φαίνεται πως η Disney ετοιμάζει prequel -μάλλον- χωρίς τον Massoud με πρωταγωνιστή τον Prince Anders που τον υποδύθηκε ο Billy Magnussen.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το THR, η Disney έχει προσλάβει τους Jordan Dunn και Michael Kvamme, οι οποίοι ευθύνονται για την ταινία του The Spongebob Movie: Sponge on the Run και πρόκειται να γράψουν το σενάριο για το prequel του Aladdin. Ωστόσο, ο ίδιος ο Magnussen βρίσκεται και με τους δύο αρκετό καιρό σε συζητήσεις, ενώ όπως μαθαίνουμε παραγωγοί θα είναι οι Dan Lin και Jonathan Eirich με τον Ryan Halprin να βρίσκετια επίσης στο πλευρό τους.

Παρόλο που δε γνωρίζουμε πολλά, σίγουρα η Disney δεν πρόκειται να αφήσει την τεράστια επιτυχία του Aladdin ανεκμετάλλευτη. Το live-action prequel θα κυκλοφορήσει μέσα από το Disney Plus.