Στο ‘Troop Zero’ η Mckenna Grace βάζει σκοπό να ταξιδέψει στ’ άστρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και κάνει παρέες που θα την εκτοξεύσουν στα ουράνια!
06 Δεκεμβρίου 2019 16:49
Στο ‘Troop Zero’ η Mckenna Grace βάζει σκοπό να ταξιδέψει στ’ άστρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμωδία-δράμα εποχής Troop Zero των δημιουργών Bert & Bertie, με σεναριογράφο την Lucy Alibar (Beasts of the Southern Wild) πάνω στο θεατρικό έργο της οποίας, Christmas and Jubilee Behold The Meteor Shower, στηρίχθηκε το όλο project.

Το κύριο cast συγκροτούν η μικρούλα Mckenna Grace, και οι νικήτριες Χρυσού Αγαλματιδίου, Viola Davis (Fences) και Allison Janney (I, Tonya), ενώ εμφανίζονται επιπλέον οι Jim Gaffigan, Mike Epps, και ο Charlie Shotwell.

Η πλοκή εκτυλίσσεται σε μία αγροτική κοινότητα της Georgia εν έτει 1977, όπου ένα εσωστρεφές κορίτσι του δημοτικού, η ‘Christmas Flint’ (Grace) λαχταρά να ταξιδέψει στο διάστημα. Θα φτάσει λοιπόν, πολύ κοντά στο όνειρό της όταν προκηρύσσεται ένας εθνικός μαθητικός διαγωνισμός που προσφέρει την δυνατότητα σε κάποια παιδιά να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της NASA και να καταγράψουν και αυτά κάτι στον Χρυσό Δίσκο του Voyager.

Το συγκεκριμένο περιεχόμενο που θα έφτανε στα πέρατα του ηλιακού μας συστήματος περιελάμβανε πληροφορίες από τη Γη σε περίπτωση που διαπιστωνόταν η εύρεση ζωής σε άλλον πλανήτη. Έτσι, η παραπάνω πιτσιρίκα φτιάχνει την δική της ομάδα που έχει να ανταγωνιστεί με άλλες αντιπάλους του σχολείου της, και μία απίθανη ιστορία περιπέτειας και αληθινής φιλίας ξεκινά με προορισμό τ’ αστέρια.

Το Troop Zero αφότου έκανε ένα πέρασμα στο φετινό Sundance Film Festival, πλέον αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Amazon Studios, αρχές του νέου έτους, στις 17 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: