Martin Scorsese: “Μη βλέπετε ταινίες από τα κινητά σας τηλέφωνα”

“Το πολύ σε ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο iPad”
03 Δεκεμβρίου 2019 12:20
Martin Scorsese: “Μη βλέπετε ταινίες από τα κινητά σας τηλέφωνα”

Ο Ιρλανδός από τον Martin Scorsese έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες σε επιλεγμένα σινεμά παγκοσμίως, ενώ στις 27 Νοεμβρίου έφτασε και στο Netflix. Ήδη το γκανγκστερικό έπος του διάσημου δημιουργού έχει μια εξαιρετική πορεία, ενώ βάζει πλώρη και για τα Oscars. Όντας μια ταινία που παίζει σχεδόν από την πρώτη μέρα στο Netflix, ο Scorsese ζήτησε από το κοινό να μην την παρακολουθήσει από το κινητό του τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα, μετά την πρεμιέρα της ταινίας και ενώ μιλούσε στο περιοδικό “Rolling Stone”, ο Martin Scorsese προέβη σε μερικές δηλώσεις.

Θα πρότεινα αν θέλετε να δείτε κάποια από τις ταινίες μου ή τις περισσότερες ταινίες που υπάρχουν, παρακαλώ, μην το κάνετε από το κινητό σας τηλέφωνο. Το πολύ σε ένα μεγάλο iPad.

Φυσικά το "Internet απάντησε", με πολλούς να υποστηρίζουν αυτή τη δήλωση, αλλά και αρκετούς με αντίθετη άποψη. Υπήρξε, μάλιστα, σχετικό post στο Twitter που κάποιος έβλεπε τον Ιρλανδό μέσα από το… Apple Watch του.

Εσείς βλέπετε συχνά ταινίες στο κινητό σας; Πείτε μας στα σχόλια. Το “The Irishman” κυκλοφορεί σε επιλεγμένα σινεμά και στην streaming υπηρεσία Netflix.