Άντρας με ανίατη ασθένεια είδε πρώτος τη νέα Star Wars ταινία - Η Disney πραγματοποίησε την ευχή του

Μέρες πριν την κυκλοφορία της
01 Δεκεμβρίου 2019 13:02
Άντρας με ανίατη ασθένεια είδε πρώτος τη νέα Star Wars ταινία - Η Disney πραγματοποίησε την ευχή του

Το Star Wars: The Rise of Skywalker αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα, βάζοντας οριστικό τέλος στο Skywalker Saga. Παρόλο που απέχουμε περίπου δύο εβδομάδες ημέρες από την πρεμιέρα, ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, προέβη σε μια όμορφη πράξη, εκπληρώνοντας την ευχή ενός φανατικού των Star Wars.

Συγκεκριμένα, η Walt Disney Co. πραγματοποίησε μια ειδική προβολή του Rise of Skywalker σε έναν άντρα με ανίατη ασθένεια που ήθελε να δει το φινάλε πριν φύγει από τη ζωή. Η φιλανθρωπική οργάνωση Rowans Hospice στο Purbrook της νότιας Αγγλίας μέσα από το Twitter ανακοίνωσε πως έχουν έναν ασθενή που ίσως δεν προλάβει την πρεμιέρα, με τον χρόνο του να είναι πολύτιμος. Τότε, ζήτησαν αν μπορεί κάποιος να τους βοηθήσει, διότι ο εν λόγω ασθενής είναι φανατικός του franchise και θέλει να δει την ταινία με τον νεαρό γιο του.

Τελικά, το “viral” της υπόθεσης και τα αμέτρητα replies έφεραν την είδηση στα αφτιά του Bob Iger, ο οποίος ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη πως η ευχή του ανθρώπου αυτού έγινε πραγματικότητα.

Ο άνθρωπος κατάφερε και είδε την ταινία μέσα από έναν φορητό υπολογιστή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από έναν υπάλληλο της Disney.

Μάλιστα, είδε την ταινία πριν από τον Mark Hammil, ο οποίος προφανώς έδωσε συγχαρητήρια στη Disney για αυτή την κίνηση.

Ο ασθενής μετά την προβολή της ταινίας δήλωσε:

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί όλο αυτό. Παρά τη δύσκολη κατάσταση, βοηθήσατε με υπέροχες αναμνήσεις και φέρατε λίγη χαρά στην οικογένειά μου.

Είμαι τεράστιος fan του Star Wars και τον τελευταίο καιρό περνάω δύσκολα. Μετά απ’ όλα όσα συνέβησαν σκέφτηκα πως δε θα έβλεπα την ταινία που περίμενα από το 1977. Δε μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Ο μόνος τρόπος για να σας το περιγράψω νιώθω λες και κέρδισα 1 εκατομμύριο λίρες.

Η σύζυγος του ασθενούς δήλωσε πως η οικογένειά της ευχαριστεί ταπεινά όλους για την υποστήριξη.

Αυτό που συνέβη τις τελευταίες ημέρες ήταν απίθανο. Από μια απλή συζήτηση η ευχή πραγματοποιήθηκε. Η κοινότητα του Star Wars είναι απίθανη.

Το Star Wars: The Rise of Skywalker αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου.