Στο 'True History of the Kelly Gang' η συμμορία του Ned Kelly κάνει ντου στο σινεμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Justin Kurzel ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις με ένα εκλεκτό cast
29 Νοεμβρίου 2019 19:45
Στο 'True History of the Kelly Gang' η συμμορία του Ned Kelly κάνει ντου στο σινεμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ περιόδου True History of the Kelly Gang του Justin Kurzel (Assassin’s Creed, Macbeth), όπου εδώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον George MacKay (Captain Fantastic), με τους Russell Crowe και Nicholas Hoult να τον πλαισιώνουν υποκριτικά. 

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα βιογραφικό δράμα εποχής με western επιρροές που αφορά τον επικηρυγμένο κακοποιό Ned Kelly και την συμμορία που είχε φτιάξει, ενεργώντας το τελευταίο μισό του 19ου αιώνα και συγκεκριμένα την δεκαετία του 1870 στη Μελβούρνη και σε άλλες τοποθεσίες της Αυστραλίας.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Essie Davis (The Babadook), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Dacre Montgomery (Stranger Things, Power Rangers), Orlando Schwerdt, Thomasin McKenzie, και ο Sean Keenan.

Τα γυρίσματα του project που εμπνέεται από το ομότιτλο βραβευμένο, ιστορικό μυθιστόρημα του Peter Carey, πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία. Το σενάριο επιμελήθηκε ο Shaun Grant.

Τις διαδικασίες παραγωγής συντονίζουν οι Liz Watts της Porchlight Films, Hal Vogel της Daybreak Pictures και Brad Feinstein της Romulus Entertainment.

Το True History of the Kelly Gang αφότου έκανε φέτος παγκόσμιο άνοιγμα στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, αναμένεται να διανεμηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Picturehouse Entertainment στις 28 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: