Οι ‘Μικρές Κυρίες’ της Greta Gerwig καταφτάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έχουν την χάρη μίας άλλης εποχής
29 Νοεμβρίου 2019 19:36
Οι ‘Μικρές Κυρίες’ της Greta Gerwig καταφτάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ρομαντικό δράμα ενηλικίωσης Little Women της Greta Gerwig (Lady Bird), την κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού λογοτεχνικού έργου “Μικρές Κυρίες” της Loisa May Alcott.

Το cast συγκροτούν η Saoirse Ronan (Mary Queen of Scots, Lovely Bones, Hanna) ως η ‘Jo March’, η Emma Watson (Harry Potter movies, Beauty and the Beast) ως η ‘Meg March’, o Timothee Chalamet (Call Me By Your Name, Hot Summer Nights, Hostiles) ως ο ‘Laurie Laurence’, η Florence Pugh (Midsommar, The Little Drummer Girl, King Lear) ως η ‘Amy March’, η Laura Dern (Marriage Story, Twin Peaks, Jurassic Park), η Meryl Streep και ο James Norton.

Η εν λόγω μυθοπλασία εποχής που εκτυλίσσεται στην μετεμφυλιακή Αμερική, αφορά τις αδερφές ‘Jo’, ‘Meg’, ‘Amy’, και την ‘Beth’ και την προσπάθεια της οικογένειας αυτής να προσαρμοστεί στο νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί μετά τον πόλεμο και να κάνουν ό,τι μπορούν για να τα βγάλουν πέρα. Οι νεαρές αυτές δεσποινίδες βαδίζουν σιγά σιγά προς την ενηλικίωσή τους και θα πρέπει να αναμετρηθούν με τις αντίστοιχες προκλήσεις που ξεπροβάλλουν μπροστά τους, να μάθουν καλύτερα ποιες είναι, και να γευτούν συναισθήματα που ποτέ πριν δεν είχαν ξανανιώσει.

Την παραγωγή του φιλμ συντονίζει η Sony Pictures Entertainment καθώς και οι: Amy Pascal, Denise Di Novi, Robin Swicord, και η Andrea Giannetti για την Columbia Pictures.

To Little Women έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στις αμερικανικές αίθουσες ανήμερα Χριστουγέννων του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: