Without Remorse: Ο Michael B. Jordan μεταμορφώνεται στον ‘John Clark’ του Tom Clancy (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό τις οδηγίες του δημιουργού του ‘Sicario: Day of the Soldado’
25 Νοεμβρίου 2019 19:33
Without Remorse: Ο Michael B. Jordan μεταμορφώνεται στον ‘John Clark’ του Tom Clancy (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για το αστυνομικό θρίλερ εκδίκησης Without Remorse για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Stefano Sollima (Sicario: Day of the Soldado) διασκευάζοντας έτσι στο σινεμά το ομώνυμο μυθιστόρημα του Tom Clancy, με τον Michael B. Jordan (Creed II, Black Panther) εδώ να μας συστήνεται ως ο ‘John Clark’ ερμηνεύοντας κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Η φιγούρα που υποδύεται συνιστά τον 2ο πιο δημοφιλή ήρωα ο οποίος προέρχεται από την πένα του παραπάνω συγγραφέα, μετά τον ‘Jack Ryan’ που σήμερα τον ενσαρκώνει ο John Krasinski στο αντίστοιχο κατασκοπευτικό σόου του Amazon.

Η υπόθεση λοιπόν, εστιάζει στον ‘Clark’, έναν ικανότατο πράκτορα και αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων του Αμερικανικού Ναυτικού, ο οποίος διευθύνει την πιο επίλεκτη αντιτρομοκρατική ομάδα, την ‘Rainbow Six’. Ο βίαιος θάνατος της συζύγου του θα τον ωθήσει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι αυτοδικίας, κάτι που με την σειρά του θα τον φέρει μπροστά σε μία κρίση εθνικής ασφάλειας και μία ευρύτερη συνωμοσία.

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water, Sicario). Το cast συναπαρτίζουν και οι: Jamie Bell, Michael B. Jordan, Cam Gigandet, Jodie Turner-Smith, Brett Gelman, Luke Mitchell και ο Colman Domingo. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η Paramount Pictures.

Το Without Remorse έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 18 Σεπτεμβρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: