Emma: Η ομώνυμη ηρωίδα της Jane Austen ζωντανεύει στο πρόσωπο της Anya Taylor-Joy (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την Autumn de Wilde να μας διηγείται μία τρυφερή και ξεχωριστή ιστορία ενηλικίωσης
25 Νοεμβρίου 2019 19:11
Emma: Η ομώνυμη ηρωίδα της Jane Austen ζωντανεύει στο πρόσωπο της Anya Taylor-Joy (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Focus Features έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο αισθηματικό δράμα εποχής Emma, την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου κλασικού μυθιστορήματος της Jane Austen, εκδοθέν το 1815, με την ταλαντούχα ηθοποιό Anya Taylor-Joy (Peaky Blinders, Split, The Witch) να πρωταγωνιστεί εδώ.

Με το παρόν έργο η Autumn de Wilde πραγματοποιεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφει η βραβευμένη με Man Booker Prize, Eleanor Catton.

Το φιλμ αφορά την ‘Emma Woodhouse’ (Taylor-Joy), μία θελκτική, εύστροφη και πλούσια κοπέλα την οποία δεν τολμά να την συναγωνιστεί καμία άλλη σε χάρη και πνεύμα. Όμως παρά την ευγενική της πρόθεση, εμπλέκεται κάπως άκομψα σε πιο προσωπικής φύσεως ζητήματα άλλων, ώστε άθελα της να στήνει προξενιά καθώς κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει πιο κοντά ορισμένους ανθρώπους. Η ηρωίδα στο περιπετειώδες ταξίδι ενηλικίωσης που μπαίνει καλείται να ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό της, και παρά τις όποιες ατυχίες να διαπιστώσει πώς είναι να ερωτεύεται κανείς αληθινά.

Ως παραγωγός αναλαμβάνει εν προκειμένω ο Graham Broadbent που είχε λειτουργήσει σε ανάλογο πόστο και στο Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, καθώς επίσης οι Tim Bevan και Eric Fellner της Working Title στα τελευταία project των οποίων περιλαμβάνεται το The Darkest Hour και το Baby Driver.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Miranda Hart, Josh O’Connor, Callum Turner, Rupert Graves, Gemma Whelan, Amber Anderson, Tanya Reynolds, και ο Connor Swindells.

Το Emma έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: