Το “RoboCop Returns” ζει – Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας

Και δεν είναι άλλος από τον Abe Forsythe του 'Little Monsters'
21 Νοεμβρίου 2019 16:04
Το “RoboCop Returns” ζει – Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας

Το RoboCop Returns όπως όλα δείχνουν είναι «ζωντανό» και μάλιστα βρέθηκε ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει την ταινία. Όπως μεταφέρει το THR, ο Abe Forsythe θα αναλάβει τα ηνία της σκηνοθεσίας, αλλά εκτός από αυτό θα γράψει και το σενάριο για το φιλμ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν διάφορες πηγές πρόκειται για sequel της ταινίας του Paul Verhoeven που κυκλοφόρησε το 1987.

Παραγωγοί θα είναι οι Ed Neumeier και Michael Miner παρέα με τον Richard Suckle της Atlas Entertainment. Το σενάριο πρόκειται να γραφτεί ξανά από τον Forsythe, ενώ την αρχική έκδοσή του είχε αναλάβει ο Justin Rhodes. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Neumeier και Miner πριν αρκετά χρόνια είχαν δουλέψει πάνω στο σενάριο της συγκεκριμένης ταινίας, αλλά φαίνεται πως τώρα επιστρέφουν για να εκτελέσουν το ρόλο των παραγωγών.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ πως το αρχικό RoboCop είδε και δύο sequels το 1990 και το 1993, αλλά δεν ήταν τόσο επιτυχημένα όσο η πρώτη ταινία. Τέλος, το 2014 κυκλοφόρησε και ένα reboot που δεν έλαβε τόσο καλές κριτικές και απέσπασε μόλις $242 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office.

Tags: