The Way Back: Ο Ben Affleck γίνεται ένας πρώην άσος του μπάσκετ που ζητά να εξιλεωθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα λάθη που έκανε τότε του στέρησαν τα πάντα και τώρα θέλει να επανορθώσει
18 Νοεμβρίου 2019 09:28
The Way Back: Ο Ben Affleck γίνεται ένας πρώην άσος του μπάσκετ που ζητά να εξιλεωθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα The Way Back του Gavin O'Connor (The Accountant) ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, με τον Brad Ingelsby, ενώ εν προκειμένω σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Ben Affleck.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Jack’ (Affleck), έναν επιτυχημένο παίκτη του μπάσκετ κατά την εφηβεία του, ο οποίος ενώ είχε μπροστά του μία πολλά υποσχόμενη καριέρα, ξαφνικά τα παράτησε χωρίς καμία εξήγηση. Αρκετό καιρό αργότερα, εξαιτίας μίας τραγικής απώλειας που βίωσε, άρχισε να εθίζεται στο ποτό κάτι που επέφερε και το τέλος του γάμου του βυθίζοντάς τον σε ένα τέλμα. Μόλις του προτείνουν να αναλάβει ως προπονητής στην ομάδα του σχολείου όπου πήγαινε, δέχεται κάπως διστακτικά, εκπλησσόμενος και ο ίδιος με την απόφασή του. Καθώς τα παιδιά που προπονεί ξεκινούν να προσθέτουν νίκες στο ενεργητικό τους, ο ήρωας βρίσκει επιτέλους το κουράγιο να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Καταλαβαίνει ότι ο δρόμος για την λύτρωση είναι δύσκολος. Αλλά έχει έρθει πια η ώρα να δει την αλήθεια κατάματα και να κλείσει παλιές πληγές που τον βασάνιζαν χρόνια τώρα.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Al Madrigal, Michaela Watkins, Janina Gavankar, Glynn Turman, Brandon Wilson, Hayes MacArthur και η Rachael Carpani.

Το The Way Back αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Warner Bros. Pictures στις 6 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: