Almost Home: Μία νεαρή εγκαταλείπει μία οικογένεια που δεν την αγκάλιασε ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να βρει μία άλλη που την αποδέχεται όπως είναι
15 Νοεμβρίου 2019 11:19
Almost Home: Μία νεαρή εγκαταλείπει μία οικογένεια που δεν την αγκάλιασε ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα ενηλικίωσης Almost Home την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφουν το ζευγάρι ηθοποιών Jessica Blank και Erik Jensen, επιχειρώντας να πάρουν το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργοί, με τους Rachel Zimmermann, Hannah Marks, Niko Guardado, και τον Max Burkholder να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Το έργο αυτό που προβλήθηκε και στο περσινό Woodstock Film Festival εστιάζει σε μία έφηβη, την ‘Elly’ (Zimmermann) η οποία προκειμένου να πάψει να υφίσταται ενδοοικογενειακή βία, αποφασίζει να φύγει μακριά κρυφά, ακολουθώντας μία ομάδα άλλων νέων παιδιών. Επικεφαλής αυτού του γκρουπ είναι μία ιδιόρρυθμη και ατίθαση κοπέλα (Marks) η οποία εδώ και χρόνια περιπλανιέται σε γειτονιές του Los Angeles. Μόλις η ηρωίδα γίνει μέλος της ιδιότυπης αυτής οικογένειας θα προσπαθήσει, όπως και οι υπόλοιποι, να μάθει καλύτερα τον εαυτό της, βρίσκοντας τι την εκφράζει πραγματικά ενώ όλοι τους παλεύουν με τις αντιξοότητες των δρόμων όπου τριγυρνούν.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: David Alan Basche, Kevin Breznahan, Javier Chavarin, Victoria De Mare, Sam Dillon, Mike G., Malina Germanova, Starla Hall και ο Hayes Hargrove.            

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται η Vertical Entertainment και η Steak House Productions.

Το Almost Home αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: